Over ons

​Wij zijn Vrouwen Voor Vrijheid

Het idee voor een vrouwenmars leefde al bij verschillende groepen mensen. Met een ongelofelijke toevalligheid hebben we elkaar ontmoet en besloten we om het samen te gaan doen! We zagen allemaal het beeld voor ons van hoe we de kracht van vrouwen konden inzetten om onze stem te laten horen.

 

Het is veel mensen niet ontgaan dat een aantal demonstraties niet zonder incidenten is verlopen. Wij geloven dat de sterke vrouwelijke energie een verzachtende rol kan spelen. Wij willen daarom een stille tocht organiseren begeleid met trommels. Wij zullen ons niet laten provoceren noch provocerend zijn.

 

Wij zijn vredelievende burgers die willen opkomen voor ons allemaal

Voor onze toekomst, waarin wij leven in vrijheid en verbinding met elkaar. Wij nodigen daarom alle vrouwen uit om mee te lopen met onze mars door Utrecht en roepen alle mannen op om ons te komen steunen en ons op te wachten - het nog nader te benoemen - park waar wij een uitgebreid sprekersprogramma hebben.


Wij staan op voor de rechten die wij als vrije mensen hebben

En waar wij echt voor willen staan is een maatschappij waarin er ruimte is voor de mening van een ander.

Toen Corona nét uitbrak hield iedereen zich aan de adviezen. Dit bewijst dat wij een enorm sociaal empathisch volk zijn. Er was nog weinig over het virus bekend en iedereen was bereid om persoonlijke vrijheid op te offeren voor het geheel.


Echter zijn we nu maanden verder. Het kan niet zo zijn, dat op een onderwerp waar zoveel verschillende meningen en visies op rusten, er vanuit de overheid maar één lijn opgevolgd dient te worden.

Wij willen de vrijheid behouden om vragen te mogen stellen, om zelf op onderzoek te mogen uitgaan. En dat gaan wij doen.

Met elkaar!

WIJ ONDERSTEUNEN DE VROUWENMARS

Heb je een vraag of een tip? We horen graag van je!
 
Help je ons mee?
We zoeken (social media) vrijwilligers die ons willen helpen.