Onze sprekerspodium

​Sterke sprekers met een krachtig verhaal

Om 15:00 uur komen de vrouwen aan in het Lepelenburgpark waar de mannen op ons wachten en inspirerende sprekers hun boodschap met ons en de wereld delen. We vieren de verbinding en gaan ervaren hoe sterk we zijn in gezamelijkheid.

​Met trots presenteren we onze sprekers:

Michaéla Schippers Psycholoog en Hoogleraar Behaviour and Performance Management aan de Erasmus Universiteit (Rotterdam School of Management)

Eén van onze sprekers op 13 september is Michaéla Schippers. Michaéla deed onderzoek naar de nevenschade van het coronabeleid en schreef hier een vlijmscherp artikel over. “Juist de mensen die we wilden beschermen, hebben we met dit beleid verzwakt.”

Michaéla spreekt over haar onderzoeken, de moed om naar buiten te treden en wat ieder individu kan doen om deze crisis te keren.

 

Voor meer informatie, bekijk haar paper over de desastreuze nevenschade en haar interview bij Café Weltschmerz

Wij hielden een interview met Michaela en Karen Hameker-Zondag

Elke F. de Klerk Arts

Elke is arts in de ouderenzorg. Ze deelde haar bevindingen en zorgen over de Coronasituatie in een interview met ‘Een oorlog reeds verloren’. De uitzending kreeg de meeste kijkcijfers tot nu toe. Elke roept alle artsen op om kritische vragen te stellen en zich uit te spreken. Een moedige, sterke vrouw met een heldere call to action.

Sven Ake Hulleman Jurist en Ethicus

Sven is zelfstandig jurist en creëert podcasts voor zijn kanaal Een Oorlog Reeds Verloren waarin hij de huidige systeemcrisis bespreekt en onderzoekt hoe de onthechte mens zichzelf kan terugvinden.

Als een moderne Robin Hood gaat Sven op eigen, confronterende en bezielde wijze onvermoeibaar het gesprek aan en zet zich in voor mensen in crisis. Centraal daarbij staat de invloed die we zelf op onze huidige situatie hebben.

Voor meer informatie over Sven, zie dit interview bij Café Weltschmerz en dit BNNVARA item

 

Jan Geurtz Leraar Tibetaanse boeddhisme, coach en auteur

Jan geeft trainingen, cursussen en retraites in meditatie en spiritualiteit. Hij schreef vele boeken, zoals de bestseller ‘Verslaafd aan liefde’.

 

De 13e houdt Jan een betoog over de kracht van verbinding en nabijheid. En hoe we ondanks onze verschillen, nog steeds in verbinding kunnen blijven.

Voor meer info over Jan Geurtz kun je bijvoorbeeld deze video en zijn website bekijken.

De Kleine Activist Facilitator van gerechtigheid

Mogen we je voorstellen aan jurist Isa Kriens? De Kleine Activist helpt je om op toegankelijke manier invloed uit te oefenen op belangrijke dingen. “Dit is het moment waarop je iets moet doen dat je nog nooit hebt gedaan”.

In haar posts op social media neemt ze je mee op onderzoek. en ze uit zich kritisch over de spoedwet. Ze daagt je uit om de juiste vragen te stellen en op zoek te gaan naar antwoorden. Ze helpt haar volgers om hun stem te laten horen door ze aan te moedigen zich uit te spreken, feitelijke informatie te delen en vanuit expertise te spreken.

Haar missie is om te mensen te activeren. En dat begint bij informeren. En als jij voelt dat het tijd is voor ACTIE helpt ze je ook met actiemateriaal.

Wil jij alvast weten hoe zij denkt over de spoedwet? Kijk dan eens naar deze video van Isa.

Frank Ruesink Nieuwetijds lobbyist

Op Bevrijdingsdag 2019 schreef zijn brief aan Klaas Dijkhof naar aanleiding van zijn ‘Klaasbrief’. De brief ging viraal, en vanaf dat moment heeft Frank met onvermoeibare energie en vastberadenheid politici aan gesproken op hun morele kompas, zodat ze deze gaan herkennen en ernaar gaan luisteren.

De relevantie van Frank’s werk als ‘nieuwetijds lobbyist’ groeit met de dag. Samen met zijn vrouw Loes zal hij ons de 13e iets vertellen over de verbinding van de kracht van mannen en vrouwen.

Voor meer info over Frank en Loes kijk je op frankruesink.nl en www.voorvrijheid.nu

Anna zeven Schrijver, trainer, soulcoach

Anna is de vrouw achter Viruswaarheid. Vanaf het eerste moment geeft ze alles wat ze heeft om met elkaar een betere wereld te creëren. Ze is daarnaast ook trainer, schrijver en voedingsdeskundige. Iemand die gezondheid en het geloven in je eigen kracht, hoog in het vaandel heeft staan. Anna vertelt 13 september een inspirerend verhaal over de kracht van ons hart en de kracht van de vrouw.


Wil je meer weten over Anna? Kijk naar deze video en op haar website.

Heb je een vraag of een tip? We horen graag van je!
 
Help je ons mee?
We zoeken (social media) vrijwilligers die ons willen helpen.